[vc_row][vc_column][vc_column_text]Välkommen till Rensa.nu!

Om du har professionell kunskap om invasiva växter och trädgårdsarbete har du nu hittat rätt. Rensa.nu grundades 2021 av en grupp fastighetsägare som tyckte det var svårt att ta reda på vilken bekämpningsmetod som var bäst och vilken entreprenör som var rätt för jobbet. 

Med Rensa.nu vill vi underlätta för fastighetsägare att ta dessa beslut och att enkelt kunna komma i kontakt med de bästa entreprenörerna i deras område. Vi vill också hjälpa de bästa entreprenörerna att expandera sin verksamhet med fler jobb och i nya områden.

Fastighetsägare med invasiva växter kommer enkelt i kontakt med rätt entreprenör genom att göra en offertförfrågan via vårat offertformulär. När förfrågan är skickad går den automatiskt ut till de entreprenörer med bäst kundreferenser inom det efterfrågade området. Entreprenören tar därefter direkt kontakt med fastighetsägaren. 

Om du jobbar med bekämpning av invasiva växter vill vi gärna komma i kontakt med dig! Kontakta oss via info@rensa.nu så hör vi av oss inom kort. Vi ringer tillbaka och genomför en kortare intervju. För att bli ansluten som firma krävs också minst två bra kundreferenser. 

Vår systersida allabryggor.se är en oberoende informationskälla och leverantörsförmedlare av flytbryggor, fasta bryggor och andra sjöarbeten. Om din firma har erfarenhet av trädgårdsjobb vid vatten så som allmänna badplatser och brygganlänggningar får ni gärna höra av er även till allabryggor.se. 

Vi hoppas du får nytta av vår tjänst. Om du har idéer på hur Rensa.nu kan bli bättre vill vi gärna höra från dig! info@rensa.nu. 

 

Villkor:

Rensa.se är inte en part i de affärsöverenskommelser som görs mellan kunder och leverantörer. Rensa.se utgör därför inte en juridisk part mellan kunder och leverantörer. Rensa.se har därför inte något ansvar vid eventuella tvister som skulle kunna uppkomma mellan kunder och leverantörer, t.ex. gällande skador, brister, fel och betalning.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

    FÅ HJÄLP

    Berätta om ditt behov så matchar vi det med de bästa specialisterna